29 Eylül 2011 Perşembe

katlanarak artsın keyfiniz...

Sağlık o kadar güzel ki...Gözümüze bir perde inmiş gibi görmüyoruz renkli dünyayı zaman zaman.Zehir ediyoruz kendimize tüm güzellikleri.Aldığımız nefesin kıymetini anlayamıyoruz bazen.Bakmak gerek, görmek gerek, bilmek gerek, şükretmek gerek bize sunulanları.Pencereden bir bakın dünyaya..Mavi bulutları,tepemizde parlayan güneşi,yeşillikleri,rengarenk çiçekleri,uçan kuşları kelebekleri..Yavrusuna yiyecek taşıyan güvencinleri..gecenin karanlığında muhteşem dolunayı,binlerce yıldızları...doğayı..taşı,toprağı..hayvanları..insanları..
Denizi..ormanları..gökkuşağını..görüyorsunuz tüm renkleri.
Gözlerimiz kamaşıyor bazen güzellikler karşısında..Kesiliyor nefeslerimiz.
Ruhumuz dinleniyor yüzümüzü yalayan hafif bir meltem rüzgarıyla.
Allahın bağışladığı gözlerle hayatımız kolaylaşıyor,gönüllerimiz bayram yapıyor mutluluktan.Olağanüstü,karşı konulmaz bu güzellikleri görebiliyoruz gözlerimizle.
Düşünün bizi delirten bir horlamaya karşı tepkimizi.Nasıl da sinirleniyoruz,öfkeleniyoruz elimizde olmadan. Oysa..Onu duymak bile öyle güzel ki.
Hem yalnız değilsindir güvendiğin biri vardır yanında.. hem de sağlamdır kulakların ne mutlu sana....Müzik sesi,kuş sesi,dalgaların sesi,sevdiğin kadının sesi,gönül verdiğin erkeğin sesi,çocuk sesi..duyduğun herşeyin sesi..hepsi..hepsi..
sağlığımızın bir işareti.
İnsanların hayata bakışı değişmeli bence.Gülümseyen çicekler gibi gülmeli içimiz. Hayatı sevmeliyiz kalben...sımsıkı sarılmalıyız hayata..yolunda gitmeyen birşeyler varsa hayatımızda çaba harcamalıyız,lehimize çevirmeliyiz zor da olsa.
Ayrıca bizi sonsuz bir sevgiyle kucaklayan dostlarımız da olmalı yanımızda.
27.Eylül.salı günü Gülten ablam KBBde burnundaki polibi aldırmak için girerken ameliyathaneye beynim uyuştu sanki.Düşündüm sağlığın güzelliğini bir kez daha.
Yaşam felsefem de hep insanlar sağlıklı olsun,mutlu olsun isterim.Şefkat dolu,sevgi dolu yüreğim istiyor ki kimseler üzülmesin, sağlıkla devam etsinler yaşamlarına.
İnanın sağlığım yerinde olsun, huzurum da gölgem olsun yanımda.
Ben razıyım çakıl taşlarının üzerinde yatmaya.
Dolu dolu bir yaşam sunuyorum herkese kaliteli,sağlıklı,bambaşka güzellikte.
Katlanarak artsın sevginiz,neşeniz,keyfiniz.
Gönlünüzden geçen neyse o olsun hemencecik :)

GÜZİN AVCI
29.Eylül.2011
ANKARA

Hiç yorum yok: