5 Temmuz 2011 Salı

Prof.dr.Nur Altınörs..Başkent Hastanesi..Ankara

Ümitlerin tükendigi anda mucize yarattiniz

Degerli hocam,

Kalemim titriyor yazarken bu satirlari.
Cok buyuk ümitsizlikle, yikilmiş olarak girdigim hastane kapisindan, bugün ruhum beynim arinmiş tum karanliklardan, cikabiliyorum artik dişari keyifle sayenizde..
Hala gonlum huzunlu,hala yuregim buruk,atlatamasam da yasadigim travmayı..
Geçti diyorum kabus dolu gunler ...şimdi Başkent Hastanesinin penceresinden yureklice, basim dik, onurla, gururla bakabiliyorum gelip gecen insanlara, kapı onunde bekleyen hasta yakinlarina.
Her seferinde,her gelisimde ACI gercekler vuruldukca yuzume biliyorsunuz aglayarak ayrıldım hastaneden. Sokaklarda yankilandi hickiriklarim, yagmur oldu akti gozyaslarim. Yuregimin taa derinliklerinden kopup gelen, inanilmaz bir aciydi hissettigim.Gozlerimi kaldirip bakamiyordum gokyuzune..parlayan aya,yildizlara.Yasaklamistim guzel olan herbirşeyi kendime..Yagan bahar yagmurlarini,acan rengarenk cicekleri bile..Gonul bahcem tarumar olmus kusmustu hayata...kirilmisti bir kere bu guzel yaşama.
10 Mayistan beri elimiz yuregimizde yasadik endiseyle...bekledik kongre donusunuzu buyuk bir umitle.
O zor gunlerimde beni teselli eden tek sey vardi o da gelen haberlerdi.

--"Ankara BAŞKENT Hastanesinden Prof.dr NUR ALTINORS....Beyin ve sinir cerrahlarinin en iyisi...!!! "

Gercekten de buyuk arastirmalar sonucu tum yollar NUR hocamda kesismisti. Hic kuskumuz yoktu.Ablam emin ellerdeydi. inandik guvendik hepimizde.Nur hocam tereyagindan kil ceker gibi cekip cikaracakti o korolası tumoru.
Nur Altinors nadir bulunan,degerli kisilerden biriydi.
Anlatti herbirseyi.Nice canlara can vermis,umut mesalesi olmustu hastalara.Yureginin temizligi yuzune yansimisti adeta piril piril.Kurtardigi hayatlar,aldigi dualar yuzunden okunuyordu saf ve duru bir sekilde.Allaha olan inanci,insanligi,efendiligi mukemmeldi tek kelimeyle.Masallah..Allah nazardan esirgesin bu degerli hocamizi.

29.Haziran.2011 Carsamba
O sancili bekleyiste gecmedi saatler gulmedi yuzler. Endise,korku,umut hepsi ic ice...tum sevenler birlesti yurekten, Nur hocama,ekibine,ablama dualar ettik butun ictenligimizle. Kendimiz disarda yuregimiz onlarlaydi.
Ablam bicak altinda,biz bicak sirtinda bekledik sabirla...gozlerimiz ekranda..buz gibiydi usuyen ellerimiz, titreyen bedenlerimiz..
Hava griydi..bulutlarin ardindan arada sirada goz kirpan gunes bile yitirmisti anlamini..Surusunu kurda kaptiran cobanin, depremde herseyini yitiren bir insanin caresizlgi vardi bu bekleyiste.Tanklar geciyordu beynimden buyuk bir gurultuyle ugul ugul...Zaman gectikce kalbimiz daraliyor nefes almakta zorlaniyorduk tunelde kalmiscasina.

Allahima bin sukurler olsun mujdeli haber geldi sonunda.Ablam cikmisti ameliyattan sag salim basariyla.
4.5 cm tumorun hepsini cikarmis hocam hem de hic bir sinire dokunmadan mucize bir sekilde.
Kuruyan umut agacimiz yeniden yesermisti buyuk bir mutlulukla.Solan ruhumuz yeniden can buldu Nur hocamin nesteriyle.Buyuk caba harcanarak,emek verilerek, ozveriyle gerceklesmisti ameliyat.

Bayram sevinci yasatti Nur hocam ve ekibi.
Var mi dunyada yasamak ve nefes almak gibisi ?
Elleriniz dert gormesin Nur hocam.
Ameliyatta emegi gecen tum ekibinize, sag kolunuz dr . Serhat beye ve dr. Fikret Sahinturk'e, binlerce kez TESEKKURLER.
iyi ki varsiniz...!!!
iyi ki memleketimin muhtesem doktorlarisiniz...!!!
Gurur duyuyorum sizlerle...!!!

Saygilar,sevgilerimle

Güzin AVCI
5.Temmuz.2011
ANKARA

Hiç yorum yok: