23 Aralık 2007 Pazar

Hosgeldiniz...

HOSGELDINIZ
Hosgeldiniz Mithat Rende,Sibel Rende
Dohada
Yeni bir sayfa actiniz gonullerde
Iste budur
halkimin ozledigi, sizlerden bekledigi
Ne mutlu ki
Bunlarin hepsi de var sizde
Yeniden hosgeldiniz icimize...!
Son gunlerde ulkemizde cok onemli olaylar oluyor. Genelkurmayimizin laiklik aciklamalarindan sonra hareketli saatler, gunler yasaniyor. Dunya nefesini tutmus bizi izliyor. Nefes nefese izleniyor haberler.Omrunun baharinda sehit dusen gencecik bedenler...kara topraga verilen nice gencler...yurek parcalayan , gokyuzune karisan feryatlar, atilan cigliklar... yavrusuna doyamadan kinali kuzusunun ardindan yakilan yurek daglayan,icimizi acitan agitlar...sel olup akitilan,dinmeyen gozyaslari.. .trafik canavarinin aldigi korpecik canlar...tinerci cocuklar...her gun...her gun...yanibasimizda ...savas psikopatlarinin gazabina ugrasan, katledilen yuzlerce masum insanlar...sokaklar da can guvenliginin yitirilisi.. daha niceleri...Saymakla biter mi ? Endise icinde, yuregimiz agzimizda,aklimiz anavatanimizda izlerken haberleri...
TESEKKURLER RENDE AiLESi...
Evimizde,ulkemizde. ... Istanbuldan, Izmirden,Ankaradan anayurdumun dort bir yanindan getirdiniz biraraya bizleri.
Unutuldu bir an yasanan olaylar. Mayin tarlasindan gelen cigliklar, aglayanlar, kapkaclar, nutuk atanlar, posta koyup kafa tutanlar..unutuldu bir an da olsa tum olumsuzluklar.
Izledim tek tek misafirleri. ...Yorgun, kisik gozler yoktu bakislarda.Gecenin karanliginda isil isildi parlayan o gozler..100 watlik ampul gibiydi her biri. Gozbebeklerin dibinde acan rengarenk cicekleri gordum hepsinde .Tatli sohbetler izledi birbirini..Karisti duygular, yayildi dalga dalga cosku seli.
Muthistiniz ...RENDE ailesi
Sibel hanimin zerafeti, asilligi,her konuguna sevgiyle gulumseyisi, tek tek ilgilenisi. Gercekten gorulmeye degerdi.
Siz de oyle Mithat bey...Ayni kibarlik, ayni gulumseyis, sicak bir bakisla, sicacik icten bir karsilama... Kasilmak, boburlenmek, en buyuk benim burda...havasi yok kitabinizda. HALKIN iCiNDEN BiRiSiNiZ. Bastiginiz toprak , attiginiz adim oyle saglam ki...Kendinize olan guveniniz, misafirperverligini z, gorgunuz, asaletiniz, ictenliginiz cok seyler kazandiracaktir size.
T.C nin catisi altinda,ay yidizli bayragim dalgalanirken basimda ...huzur duydum, mutluluk duydum VATANDASLARIMim adina izlerken sizi...Tam buyuk, ulu onder ATAMin istedigi gibi bir temsilcisiniz. ..
Ozenle hazirlanan yiyecekler, icecekler..Hepsi. ..hepsi mukemmeldi.. ..Istahla yerken perhizi,diyeti unutturan sicacik donerde enfesti...Ne diyebilirim ki...Hersey guzeldi...Superdi. . hos bir geceydi...Kimbilir belki de DOHA da yasanan bir ilkdi.
Hersey icin tesekkurler Rende ailesi
iyi ki geldiniz
HOSGELDINIZ. ..!
Yuzunuzden gulumseme, yureginizden sevgi eksik olmasin.
Sevgiyle kalin.
Guzin AVCI
29.4.2007
Doha-Katar

Hiç yorum yok: